Go to top

Cine suntem

„Avantajele medicinii cuantice informaţionale sunt de necontestat.
Evaluează şi abordează non-invaziv chiar şi afecţiunie cele mai grave. Depistează dezechilibrele încă de dinainte de a se manifesta. Iar ceea ce mi se pare fascinant este că acest tip de medicină, predictivă şi personalizată, îi oferă pacientului şansa de a înţelege ce anume a provocat afecţiunea, de la toxine şi microorganisme la credinţe limitative. El participă conştient şi activ la procesul de vindecare  ceea ce ajută enorm la recuperarea sănătăţii şi a puterii personale.”

Dr. Liana Barnoș

Medicină Cuantică|Terapii manuale|Nutriție personalizată

Lilium Life Institute este o clinică altfel din Bucureşti, unde o echipă bine pregătită vă pune la dispoziţie servicii de ultimă generaţie din sfera medicinii cuantice informaţionale, îmbinate în funcţie de fiecare pacient în parte cu cele de nutriţie personalizată şi cu terapii human touch.

Fondată de dna. Dr. Liana Barnoş, unul dintre puţinii specialişti din România cu o vastă experienţă în domeniu, recunoscută internaţional, Lilium Life Institute se adresează tuturor celor care rezonează cu ideea că atunci când vrei să previi sau să rezolvi un dezechilibru al organismului, accentul nu se pune pe calmarea simptomelor, ci pe eliminarea cauzelor reale. Iar energia, manevrată de aparate sofisticate poate să facă asta.

Cu o bază ştiinţifică solidă şi cu rezultate măsurabile, dovedite prin studii clinice, acest tip de medicină abordează aşadar diferit pacientul, afecţiunile şi metodele terapeutice.

De cele mai multe ori, cei care ne trec pragul, sunt la curent cu analiza în câmpul informaţional, cu aparatele de terapie cu microfrecvenţe, ideale pentru managementul durerii sau cu rolul esenţial pe care îl joacă în vindecarea unei afecţiuni sau a unui dezechilibru un plan alimentar personalizat corect. Alţi pacienţi aleg să vină la noi pe bază de recomandări, motivaţi de rezultatele uluitoare pe care le-a obţinut cineva cunoscut. Indiferent de gradul lor de cunoaştere în domeniu, au însă în comun speranţa. Speranţa de a fi găsit o soluţie reală când nimic altceva nu funcţionează.

Lilium Life Institute a luat de altfel naştere având la bază exact aceeaşi speranţă. La scurt timp după ce o experienţă tristă i-a dovedit că lupta cu bolile grave nu poate fi câştigată cu ajutorul medicinii tradiţionale, dna dr. Liana Barnoş a hotărât să nu se dea bătută şi să caute o alternativă.

Astfel, în primii ani de rezidenţiat la secţia de Psihiatrie, a descoperit vindecarea prin energie. Suspsiciunile i-au fost demontate rând pe rând, când începând să se informeze, a primit dovezi concrete că acest tip de medicină dă cu adevărat rezultate. La mulţi ani distanţă, după studii post-universitare şi acreditări ca specialist în Germania, e convinsă că medicina cuantică informaţională e medicina viitorului. Credinţă pe care o împărtăşesc toţi cei care la Lilium Institute au primit o nouă şansă la vindecare.

Părerile pacienților

Multumesc pentru invitatie! Este foarte interesant, mult succes în ce faceti!
Lia Florea
Mulțumesc pentru invitație! Admir ceea ce faceți și vă doresc mult succes!
Attachment image #1476
Cazacu Nicoleta
Am întâlnit la Lilium-Life o echipă excepțională, oameni calzi și primitori. Am aflat multe lucruri interesante despre mine datorită lor, chiar dacă le cunoșteam într-o oarecare măsură, dar poate nu voiam să le văd sau să le accept. M-au ajutat să mă cunosc mai bine și doresc să le mulțumesc pe această cale. 🙂 Mult succes!
Attachment image #1472
Andreea Dedu