Go to top
Liana

Dr. Liana Claudia Barnoș

Fondatoarea clinicii Lilium Life Institute, dr. Liana Claudia Barnoş este medic de medicină generală, ce a urmat cursuri de pregătire postuniversitară în medicina integrativă, medicină cuantică, fitoterapie integrativă, medicină funcţională. Ca medic, poartă acest legământ de viaţă în sufletul ei, ca fundament al unei misiuni nobile de viaţă. Mai exact, acela de a fi un factor de transformare şi întoarcere a omului spre sănătate, longevitate prin îngrijirea sănătăţii, conştientizarea programului de autovindecare şi cultivarea vieţii.

În perioada de rezidenţiat în specialitatea de Psihiatrie, fondatoarea clinicii Lilium Life Institute a descoperit medicina cuantică şi vindecarea prin energie. Privind în urmă, acest moment coincide cu o perioadă dificilă din viaţa dumneaei, când căuta cu disperare soluţii medicale pentru a-şi salva părinţii. S-a convins că lupta cu bolile grave nu poate fi câştigată doar cu ajutorul medicinii alopate, ci privind şi dincolo de aceste limite. Tocmai de aceea, dna dr. Liana Barnoş a hotărât să meargă dincolo de graniţele unei abordări tradiţionale şi să caute în sfera medicinii holistice, integrative.

Medicina energetică şi cuantică suna promiţător, însă formarea de medic o făcea să fie sceptică. Suspiciunile i-au fost demontate rând pe rând, când începând să se informeze, a primit dovezi concrete practice si stiintifice, că acest tip de medicină dă cu adevărat rezultate. La mulţi ani distanţă, după studii post-universitare şi acreditări în Germania, e convinsă că medicina cuantică informaţională si medicina energetica este medicina viitorului.