Go to top
ÎN CÂMP INFORMAŢIONAL

EVALUARE ŞI ANALIZĂ

Medicina cuantică nu se concentrează pe tratarea simptomelor, ci pe identificarea cauzelor care au dus la apariţia unor dezechilibre, derivate ulterior în afecţiuni şi boli.
În urma unei analize complexe în câmpul informaţional al unei persoane, efectuată cu ajutorul unor aparate medicale performante, avem acces la informaţiile stocate în memoria celulară din momentul concepţiei şi până în prezent, şi putem investiga posibilele blocaje energetice ce împiedică vindecarea.
Această analiză completă face un screening detaliat, fără a rata niciunul dintre nivele subtile ale fiinţei umane şi drept urmare, este esenţială pentru personalizarea unei terapii eficiente.

Beneficii

Înaintea analizei în câmpul informaţional, în cadrul aceleiaşi şedinţe, pacientul va completa un chestionar şi i se va face o anamneză amănunţită. În plus, îi vor fi măsuraţi diferiţi parametri biofizici: scorul antioxidant direct corelat cu nivelul de stres oxidativ, saturaţia în oxigen, tensiunea, pulsul, anumiţi indicatori în ceea ce priveşte ţesutul muscular, ţesutul adipos, grăsimea viscerală şi chiar vârsta biologică a inimii.

Analiza în câmpul informaţional constă în screeningul tuturor organelor şi sistemelor pentru identificarea cauzelor, blocajelor şi dezechilibrelor funcţionale, urmat de optimizarea multidimensională integrată într-o bază de date de peste 600.000 de informaţii.

Analiza se face la:
1. nivel spiritual si emoţional,
2. nivel sistemic (conflicte familiale şi karmice),
3. nivel psihoemoţional,
4. nivel informaţional,
5. nivel energetic,
6. nivelul frecvenţelor,
7. procese fiziologice,
8. încărcări toxice,
9. microbiologie: bacterii, viruşi, paraziţi şi ciuperci,
10. simptomatologie;

Prin analiza în câmp informaţional se pot identifica mai mult decât dezechilibrele ce ţin de structura şi funcţionalitatea corpului uman/partea medicală. Problemele din mediu familial, de la locul de muncă sau provocate de mediul exterior vor fi de asemenea semnalate, ulterior cu ajutorul terapiei cuantice putând fi diferit integrate şi rearmonizate;

La prima evaluare, analiza va fi încadrată în trei module informaţionale specifice şi modulul de screening:

1. Coerenţa organelor – o modalitate extraordinară de a stabili modul şi nivelul de coerentizare a întregului sistem biologic, organele şi sistemele blocate sau suprasolicitate. Această evaluare poate fi ulterior abordată în mai multe modalităţi: aflarea cauzelor individual pe fiecare organ, opţiunile unui diagnostic diferenţial pe baza nomenclatorului  ICD10 (International Code of Diseases), identificarea remediilor potrivite;
2. Diagnoză, analiză şi optimizare pe meridianele energetice şi puncte de acupunctură;
3. Măsurarea şi evaluarea aurei energetice, precum şi analiza detaliată, cauzală şi psihoemoţională.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, pacientul va avea parte de primul tratament cu microfrecvenţe specifice pentru armonizare şi echilibrare, repolarizând membrana celulară la un potenţial optim de -70, -90 milivolţi, exact ca a unei celule sănătoase.