Go to top

Healy

Aparat de terapie cu microfrecvențe

Healy

Healy este un dispozitiv medical certificat, fiind primul device portabil, controlat de un smartphone, ce poate soluţiona o varietate de afecţiuni şi de asemenea, îmbunătăţeşte calitatea vieţii. Mic, versatil, comod, este prevăzut cu o serie de programe, ce funcţionează fiecare pe frecvenţe specifice şi microcurenţi în funcţie de obiectivul dorit.
La Lilium Life Institute îl recomandăm şi îl folosim atât pentru reabilitarea sănătăţii, cât şi în cazuri ce ţin de stare de bine, wellness, frumuseţe sau întărirea şi echilibrarea psihicului.

Beneficii

√ Oferă accesul la peste 140 de programe, uşor de selectat şi de activat din aplicaţia downloadată pe smartphone;

√ Oferă un tratament holistic, eficient, ce poate fi efectuat acasă, în călătorii, în timpul liber şi chiar în timpul orelor de muncă;

√ Funcţionează cu succes pentru a vă ajuta să vă relaxaţi, să amelioraţi durerile să eliminaţi insomniile, să fiţi mai performanţi în sportul pe care îl practicaţi, să vă concentraţi mai bine şi să trataţi diverse afecţiuni, de la durere la acnee;

√ Programe ideale pentru toată familia, foarte uşor de folosit;

√ Este prevăzut cu electrozi disponibili în diverse variante: electrozi pentru urechi, creaţi special pentru programele menite să îmbunătăţească memoria, concentrarea, creativitatea şi să reducă dificultăţile de învăţare şi stresul; electrozi autoadezivi, creaţi pentru tratamentul durerii localizate, dureri menstruale, musculare, articulare, nevralgii; electrozi-brăţară pentru tratamentul sistemic.

Științific vorbind, pe înțelesul tuturor

Având în vedere că frecvenţele sunt limbajul în care comunică celulele, este de la sine înţeles că multe boli pot fi soluţionate cu intensităţile şi frecvenţele specifice fiecărui pacient. Baza acestei teorii este că anumite frecvenţe pot fi sistematic atribuite unor anumite simptome.
Sănătatea începe din celulă. Dr. Robert O. Becker şi Dr. Bjorn Nordenstrom, fostul preşedinte al Comitetului Premiului Nobel, citologi au descoperit că aproape toate bolile acute sau cronice pot fi cauzate de un potenţial electric de membrană celulară.
Scopul programelor Healy este reverseze procesul, restabilind la parametrii ideali potenţialul electric al membranei celulare.