Go to top

Terapie cuantică TimeWaver Med

„Toate informaţiile cu care avem contact din momentul concepţiei sau la care suntem expuşi de-a lungul vieţii, de la emoţii puternice, convingeri blocante şi modele de gândire la radiaţii electromagnetice, toxine, metale grele, paraziţi, microbi etc. amprentează şi modifică biocâmpul uman.
Altfel spus, această amprentă informaţională ne determină starea de sănătate, starea de spirit şi felul în care ne simţim. În prezent, această amprentă informaţională poate fi identificată, „citită” şi ulterior rescrisă cu ajutorul aparatului de medicină cuantică TimeWaver Med.
Prin programele sale de terapie, reuşim armonizarea câmpului energo-informaţional al omului. E lesne de înţeles că dacă nu schimbăm informaţia (cauza) din câmpul morfogenetic, nu dispare afecţiunea (efectul).”

Time Waver Med este un aparat foarte sofisticat şi complex, pe care la Lilium Life Institute îl folosim atât pentru a efectua analiza câmpului informaţional, cât şi pentru programele sale de terapie cuantică, ideale pentru rearmonizarea interferenţelor de câmp informaţional, pentru eliberarea şi deblocarea emoţională.

Beneficii

✓ Prin tehnologia sa de ultimă oră, aparatul reuşeşte să identifice cauzele nevăzute/ SUBTILE ale dezechilibrelor care ne afectează diverse paliere ale vieţii şi are capacitatea de a le repara, armonizându-le cu ajutorul programelor de terapie;

✓În urma analizei în câmpul tău informaţional, care abordează toate nivelurile subtile ale fiinţei umane ce îţi determină starea de sănătate şi starea psihică, aparatul oferă şansa de a corecta informaţiile, înlocuindu-le cu unele noi, sub forma unor şabloane vibraţionale;

✓Oferă terapii personalizate, recomandate în concordanţă cu rezultatele complexe obţinute în urma analizei în câmpul tău informaţional la 1.nivel emoţional şi spiritual, 2.nivel sistemic (conflicte familiale şi karmice), 3.nivel psihic, 4.nivel informaţional, 5.nivel energetic, 6.nivelul frecvenţelor, 7.procese fiziologice, 8.încărcări toxice, 9. bacterii, viruşi, paraziţi şi ciuperci, 10. simptomatologie;

✓Aparatul poate semnala nu doar dezechilibrele ce ţin de biologic (structura şi funcţia organelor şi sistemelor corpului uman), ci şi factorii de stres, problemele din mediu familial, de la locul de muncă sau provocate de mediul exterior vor fi de asemenea semnalate, ulterior cu ajutorul terapiilor putând fi rearmonizate;

✓Aparatul este prevăzut cu o bază imensă de date, structurată multidimensional,  ceea ce face posibil ca problema/dezechilibru cu care te confrunţi să fie identificată, chiar şi în situaţiile mai puţin comune.

Module de terapie

Analiza coerenţei organelor

Analiza coerenţei organelor îţi dezvăluie care dintre organele tale sunt suprasolicitate, care în stare de dezechilibru, fără energie de reglare, şi care sunt cele echilibrate, sau altfel spus coerente. Rezultatele vor fi afişate pe ecranul calculatorului sub forma a trei coloane.

Cu un singur click, aparatul permite investigarea şi mai amănunţită a câmpului informaţional a fiecărui organ în parte. Ulterior, din vasta baza de date cu care este dotat Time Waver, pacientului îi sunt recomandate diverse remedii şi metode, care să ajute la rearmonizarea dezechilibrelor.

Terapie cu microcurenți

Numeroase dezechilibre identificate în urma analizei în câmpul informaţional pot fi rearmonizate cu ajutorul microcurenţilor specifici.
Aparatul Time Waver Med oferă două terapii ultra-eficiente, ce dau rezultate spectaculoase datorită tehnologiei cu microcurenţi: managementul durerii şi eliminarea stărilor depresive.

WaveScreening

Este o metodă rapidă de screening pentru a depista sistemele dezechilibrate sau blocate. Odată depistată o anumită problemă de sănătate, aparatul va identifica din baza de date unul dintre cei 475 de factori care o cauzează şi va recomanda remediul potrivit.

Terapie cu frecvențe acustice

Numeroase dezechilibre identificate în urma analizei în câmpul informaţional pot fi rearmonizate cu ajutorul microcurenţilor specifici.
Aparatul Time Waver Med oferă două terapii ultra-eficiente, ce dau rezultate spectaculoase datorită tehnologiei cu microcurenţi: managementul durerii şi eliminarea stărilor depresive.

Acupunctură virtuală

Conform medicinei tradiţionale chinezeşti, meridianele sunt canale prin care curge energie vitală. Fiecărui meridian îi este atribuit un organ sau un sistem de organe. Atunci când la nivelul acestora, apar blocaje energetice, te îmbolnăveşti.

TimeWaver Med analizează în câmpul tău informaţional ce puncte ar trebui stimulate pentru ca meridianele să se deblocheze, iar tu să te simţi mai bine. Acele virtuale sunt plasate automat pe meridianele pe care dorim să le stimulăm.

Aura Module

Atât Ayurveda, cât şi medicina tradiţională chineză susţin că chakrele sunt oglinda trupului. Mai exact, dacă există dezechilibre ale acestora, vor fi resimţite în organism la nivel endocrin.

Aura este o imagine a chakrelor pe care TimeWaver Med o captează şi o face vizibilă printr-o reprezentare grafică. Altfel, medicul va putea corela şi identifica exact cauzele afecţiunilor cu care te confrunţi.